Nieuws over de beroepsbinnenvisserij

Het nieuws is bijgehouden tot 1 januari 2016

netVISwerk: Vissen naar draagkracht van het water

Sinds 2016 verzorgt netVISwerk de belangenbehartiging van de beroepsbinnenvissers. De CvB is met haar werkzaamheden gestopt.
De nieuwe vereniging zet zich in voor een betere toekomst voor de beroepsmatige binnenvisserij en kleine kustvisserij in Nederland.

Lees alle informatie op de website van netVISwerk: www.netviswerk.nlwww.netviswerk.nl

22 juni 2011

Nieuw CvB-bestuur bijeen in Nieuw Beijerland

Op 22 juni jl. kwam het nieuwe bestuur van de Combinatie van Beroepsvissers (CvB) voor de eerste keer bijeen in Nieuw-Beijerland. Twee weken eerder was het bestuur verkozen tijdens de jaarvergadering van de CvB. De bijeenkomst in Nieuw-Beijerland was een mooie gelegenheid om zich op de boot van het visserijbedrijf Nobel te presenteren.


Het nieuwe CvB-bestuur van links naar rechts:
Aart van der Waal (vicevoorzitter), Gerben van de Veen, Jacob Stouten, Marcel van de Kreeke (penningmeester), Wilkin den Boer (secretaris) en Jaap Geleijnse (voorzitter).

bestuur cvb juni 2011


jaarvergadering cvb 2011

Tijdens de jaarvergadering werden de aftredende bestuursleden Peter Kooistra en Rina Boerdijk heel erg bedankt voor hun grote inzet voor de binnenvisserij.
geleijnse bedankt visser

In april 2011 trad Doede Visser terug als voorzitter van de CvB. Jaap Geleijnse, die de voorzittershamer over heeft genomen, bedankte hem hartelijk voor de vele inzet in het afgelopen bewogen jaar.


Nieuws DUPAN

In de Stichting Duurzame Palingsector Nederland (DUPAN) werken palingvissers, viskwekers en palingverwerkers samen.

Bekijk NIEUWSBERICHTEN VIA DUPANNIEUWSBERICHTEN VIA DUPAN
over duurzaam herstel van de aalstand.