Verkoop aan huis
Visrecepten
Recepten met baarsBeste seizoenDe beste seizoenen om baars te eten zijn de zomer en het najaar.
Schoonmaken van de baarsAls u baars bij een beroepsbinnenvisser koopt, kan hij in veel gevallen deze voor u schoonmaken. U kunt het ook zelf doen.
Baars met rode wijnsausHoofdgerecht voor 4 personen
Voor de rode wijnsaus:
Garnering:
Voorbereiding Verwarm de oven tot 180 graden. Bereidingswijze Doe de rode wijn, de visbouillon en de 2 takjes tijm in een sauspannetje. Breng het aan de kook en reduceer het met driekwart. Voeg de suiker toe en roer de boter er doorheen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Serveertip
Bron: www.smulweb.nl
Baars met peterseliesausHoofdgerecht voor 2 personen
Bereidingswijze Serveertip
Bron: www.smulweb.nl
|
Koop verse vis
Wie op zoek is naar verse zoetwatervis, hoeft niet verder te zoeken. Alleen even klikken op Verkoop aan huis. Daar vindt u adressen van visserijbedrijven die verse zoetwatervis aan huis verkopen. Verser kunt u ze niet krijgen.
Alle bedrijven verkopen verse wilde paling (bak- of stoofaal). De meeste verkopen ook gerookte wilde paling (meestal zelf gerookt). Daarnaast verkopen ze veelal schubvis: snoekbaars, maar ook wel snoek, brasem, karper of zeelt.
Voor soorten als wolhandkrab en rivierkreeft neemt de belangstelling hand over hand toe. Ook daarvoor kunt u bij veel beroepsvissers terecht. Enkele vissers leveren ook bot (platvis).
Enkele Zeeuwse visserijbedrijven verkopen ook zoutwatersoorten, zoals mosselen en oesters, geep, zoutwaterkreeften, makreel en ansjovis.
Eet smakelijk!